Hos Databoks er dine data i sikkerhed – Bestil en remote backup her.

Beregn Overførselstid

Her er det muligt at beregne en estimeret overførselstid for en given mængde data, i forhold til den båndbredde der er tilgængelig.
Første backup er en fuld backup, hvor samtlige data overføres fra klient til server. Ved efterfølgende backup overføres alene ændringerne siden sidste backup.
Beregningen tager udgangspunkt i, at der efterfølgende overføres ca. 1% af den fulde mængde data hver dag.

Hvis du er usikker på hvor hurtig din internetlinie er, anbefaler vi at du måler båndbredden med Telestyrelsens bredbåndsmåler. Det er et lille stykke software, der hurtigt og effektivt måler up- og downloadhastigheden. Du kan læse mere om Bredbåndsmåleren her:

Bredbåndsmåler

Beregn din overførsel ved hjælp af vores beregner nedenstående.

Vælg upstream båndbredde:

Vælg datamængde: